Tjänster

TJÄNSTER

TVÅ ORSAKER TILL DIN FRAMGÅNG

Vårt engagemang och vår erfarenhet är de viktigaste ingredienserna för ett framgångsrikt projekt.Engagemanget gör att du som kund får just den hjälp som lyfter ditt varumärke och gör det unikt. Erfarenheten gör att du kan sova lugnt. Vi vet hur man hanterar problem och undviker fallgropar (för de finns där, var så säker).

IDÈ OCH DESIGN

Du kan vara helt lugn. Erfarna projektledare och designers hjälper dig med idéer och förslag på produkter som stärker ditt varumärke. Har ni en färdig varumärkesstrategi ser vi till att produkterna harmoniserar med den. Finns det en designmanual med färgkoder och regler får den ligga som grund för arbetet. Saknas riktlinjer kan våra formgivare ändå ta fram kreativa förslag.

WEBSHOP

Vi vet att en profilprodukt måste finnas på plats för att fungera. Att kunna se, få information om, beställa och kunna betala så enkelt som möjligt har därför varit drivkraften bakom vårt kraftfulla e-handelssystem. Det är helt integrerat med vårt affärssystem vilket gör att lagersaldon presenteras i realtid.

RÄTT PRODUKT OCH I TID

Rätt produkt, vid rätt tid, på rätt plats och till rätt pris!. Låter enkelt eller hur? Men det är lätt att göra fel och det gäller att tänka baklänges från start. Därför lägger vi på Rodemreklam ner lite extra tid i uppstarten av ett projekt. Har man för bråttom och inte reder ut alla frågetecken från början märks det inte förrän leveransen kommer. Då kan det vara försent att rätta till problem.

PRODUKTION

Våra inköpare ser till att rätt produkt kommer fram i tid. Oavsett om de tillverkas i Fjärran Östern, Europa eller i Sverige. Att hålla koll på detta låter som ett enkelt jobb, men det kräver goda relationer med leverantörer från hela världen och trygga rutiner på hemmaplan för att det hela ska fungera. Eftersom vi producerar allt mellan trycksaker och slalomskidor kommer vår erfarenhet och vårt medlemskap i WAGE väl till pass.

LOGISTIK

Antingen levereras allt till dig eller så hjälper vi dig med lagerhållningen. Om du väljer det senare alternativet kommer vi tillsammans överens om hur distributionen ska ske. Vissa tycker att vår e-shop är det smidigaste sättet. Andra föredrar att lösa det på annat sätt. Men precis som med allting annat vi gör, anpassar vi oss efter det som är smidigast för dig.

MILJÖARBETE/CSR DATABAS

Vi har upprättat ett processbaserat kvalitets- och miljöledningssystem enligt kraven i ISO 9001:2008 för kvalitetsledningssystem och ISO 14001:2004 för miljöledningssystem vilket vi följer. När det sen kommer till våra producerande underleverantörer så har vi som ända svenskt bolag tillgång till en databas genom vårt internationella nätverk WAGE där vi kan söka fabriker utifrån slutkundens krav på CSR, SEDEX-godkännanden etc.

NYFIKEN PÅ VAD VI KAN GÖRA FÖR ER!