Aktuellt

Värna om varandra

Kontakta oss gärna så återkommer vi snabbt med skarpa offerter!

Synlig & säker

Vi ser till att ditt företag och varumärke syns och bidrar till ökad säkerhet. Reflekterande produkter är bra reklambärare.

Se film här från SP (Statens Provningsanstalt) som visar på skillnad att inte bära och att bära reflex.

Se film här från en av våra leverantörer på användningsområden och olika reflexprodukter.

Omtanke

Handsprit, personliga skyddskit, skyddsmasker, desinfektionsservetter etc

Då vi handlar från stora delar av världen så är det dina behov och krav som styr vart vi ska vända oss i jakten efter just din produkt. Vår erfarenhet sträcker sig 70 år bakåt i tiden vilket gör att vi många gånger kan få till det som andra måste tacka nej till.

För mer information: Kontakta oss!

Säkerhet

Penna som är antibakteriell

Pennor är en av de värsta syndarna för att sprida bakterier. Iprotect förhindrar spridning av bakterier från hand till hand. Det är kampanjpennan för företag inom medicinsk och paramedicinsk industri och det är också perfekt för skolor, offentliga platser, sjukhus och barer. Egentligen för alla företag och organisationer som bryr sig om sina mottagare.

Pennan använder en naturlig aktiv ingrediens av zink-joner för att neutralisera bakteriella funktioner. Använd iProtect som reklampenna för att vara med och bidra till att minimera risken för att sprida infektioner mellan människor i samhället.

Inget hokus pokus, vi har testresultat som vi kan maila över till dig.

För mer information: Kontakta oss!

Håll kontakten

En förändrad arbetsmiljö från stationär till mobil ställer krav på att man har verktygen för att klara av sin arbetsdag. Kvalitativa headsets/hörlurar och kraftfulla powerbanks kan vara av stor betydelse i sådana situationer.

För mer information: Kontakta oss!

Green & Good by Rodem

Vill du titta på vår egna katalog över mer miljövänliga produkter så klicka här

Kontakta oss!